Gezocht: een nieuwe speler.

by admin

IMG_7153Theater Merano begint in september met repetities voor een nieuw stuk; The normal heart. Voor dit nieuwe stuk zijn wij op zoek naar een mannelijke speler tussen de 20-35 jaar oud.

Voor meer informatie kijk op theatermerano.nl en/of mail je reactie/vragen naar info@theatermerano.nl

Als speler verwachten we wel een commitment van jou. Zo is het belangrijk dat je echt zoveel mogelijk op de repetitieavonden aanwezig bent en actief meedoet. We repeteren wekelijks op donderdag. Op een locatie in Nijmegen. Inzet en tekst leren in je eigen tijd horen er ook bij. Vanzelfsprekend kun je ook niet gemist worden op de dagen dat we onze voorstelling op de planken brengen. We leveren in principe elk jaar een nieuwe productie af. Met ongeveer 4 uitvoeringen. Tenslotte zijn er nog wat hand- en spandiensten, die we onderling regelen (flyeren bijvoorbeeld).

De bijdrage bedraagt € 25 per maand. Voor studenten/bijstand hanteren we een gereduceerd tarief.

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: